06/06/2020
ΓΓΑ | Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 - 16:25

Παραμύθια της Χαλιμάς τα περί νέας - άμεσης αναδιάρθρωσης στο ποδόσφαιρο

Σχέδιο… ΠΑΟΚ η κατάργηση της Σούπερ Λίγκας 2 - απορρόφησης της Football League και η δημιουργία δύο ομίλων στη Β’ Εθνική με απώτερο σκοπό τον έλεγχο της διοργανώτριας * Δεν έχουν ιδέα στο υφυπουργείο Αθλητισμού περί αιτήματος της ΕΠΟ

Ένα ακόμα τρελό σενάριο διοχετεύεται εσχάτως στην ποδοσφαιρική πιάτσα από γνωστά κέντρα… Ο λόγος για τα περί νέας - άμεσης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών με την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκα 1 σε 16 από 14 (να μην υποβιβασθεί κανείς φέτος και να ανέβουν απευθείας 1ος και 2ος της SL2), της κατάργησης της Σούπερ Λίγκας 2 και της δημιουργίας μιας Β’ Εθνικής (με απορρόφηση και της Football League) σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η Γ’ Εθνική θα γίνει εκ νέου η τρίτη -αλλά ερασιτεχνική- κατηγορία.

Το εν λόγω σενάριο μάλιστα, πλασαρίστηκε και ως πρόταση που κατατέθηκε αρμοδίως από την ΕΠΟ στο υφυπουργείο Αθλητισμού! Από τη ΓΓΑ, ωστόσο, δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά! Ούτως ή άλλως, πάντως, η όποια αναδιάρθρωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς προειδοποίηση, συνεννόηση όλων των εμπλεκομένων και κυρίως μεσούσης της σεζόν.

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, όλα αυτά είναι απλά… παραμύθια της Χαλιμάς. Και πίσω κρύβεται το σχέδιο του ΠΑΟΚ να πάρει υπό τον έλεγχο του τη διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας, αφού με όμιλο Βορρά – Νότου σε μια Β’ Εθνική οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι θα μπορούν να αποκτήσουν ρόλο ηγεμόνα στις ομάδες του 2ου ομίλου και κατ’ επέκταση σε όλη την κατηγορία. Και αυτό όχι τυχαία, αφού φέτος το καλοκαίρι στην Ένωση SL2 - FLείναι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες.

Μοιραστείτε το: