02/06/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 - 09:16

Απίστευτη ταλαιπωρία για την Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Το ταξίδι της «γαλανόλευκης» για το Δουβλίνο κράτησε συνολικά 12 ώρες! * To a-sports.gr έχει το ρεπορτάζ

Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης εξακολουθεί να θεωρεί την Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών, ομάδα κατώτερη των υπόλοιπων που φορούν το εθνόσημο και το αποδεικνύει αυτό με κάθε ευκαιρία.

Έτσι για ακόμα μια φορά η ανοργανωσιά της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με το ταξιδιωτικό πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται έφερε μια απίστευτη ταλαιπωρία για την αποστολή της «γαλανόλευκης» εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ιρλανδία στα προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κι αυτό καθώς το ταξίδι Αθήνα – Δουβλίνο κράτησε συνολικά για τον Αντώνη Πριόνα και τις διεθνείς ποδοσφαιρίστριες 12 ώρες εν έτη 2020!

Η αποστολή εξαιτίας της αστείας οργάνωσης των ανεύθυνων της Ομοσπονδίας ξεκίνησε από το ξενοδοχείο στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/3) πήγε στο «Ελ Βενιζέλος», πέταξε για Παρίσι, παρέμεινε στο εκεί αεροδρόμιο για τέσσερις ώρες και εν συνεχεία επιβιβάσθηκε σε νέο αεροσκάφος για να καταλήξει στον προορισμό της στις 3 το μεσημέρι! Μάλιστα, οι παίκτριες της Εθνικής αμέσως μετά την άφιξη τους πήγαν απευθείας για προπόνηση, αφού δεν υπήρχε στο πρόγραμμα καθόλου χρόνος ξεκούραση μετά από την Οδύσσεια.

Τέτοιου είδους ταλαιπωρίες με ταξίδια, που δεν τελειώνουν ποτέ συμβαίνουν πολύ συχνά στην… παραπεταμένη από την ΕΠΟ Εθνική Γυναικών.

Στα θετικά, πάντως, αγωνιστικά προβλήματα ο Πριόνας δεν αντιμετωπίζει έχοντας «ετοιμοπόλεμες» όλες τις κοπέλες, που έχει πάρει μαζί του για τη σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Ιρλανδία, η οποία ξεκινά στις 21.15 της Πέμπτης (5/3) και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova!

Μοιραστείτε το: