07/06/2020
Ομάδες | Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 - 18:58

Πανσερραϊκός: «Η συνέπεια των λόγων μας αποτυπώνεται με ικανοποίηση στο χορτάρι...»

Χαρούμενοι στη διοίκηση των «λιονταριών» για την εξασφάλιση θέσης στα μπαράζ ανόδου στη Football League και κάλεσμα στον κόσμο για δυναμικότερο «παρών»

O Πανσερραϊκός σάρωσε εκτός έδρας με 5-0 τη Δόξα Θεολόγου Πότου το περασμένο Σάββατο (29/2) και στέφθηκε ήδη πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, συνεπώς σκέφτεται από τώρα τα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Η διοίκηση των «λιονταριών», με ανακοίνωσή της την Κυριακή (1/3), εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε ότι η συνέπεια των λόγων της αποτυπώνεται στο χορτάρι, ενώ κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί πιο θερμά στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, εκφράζει δημόσια την ικανοποίηση της για την πρωτιά της ομάδας μας, ένα μήνα, πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και συγχαίρει άπαντες στο τμήμα, ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη, που δουλέψαν απο την αρχή της χρονιάς, για αυτόν τον σημαντικό στόχο.

Προσμένουμε την ολοκλήρωση της επιτυχίας σε λίγο καιρό και υποσχόμαστε να διατηρήσουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο που χτίζουμε βήμα-βήμα, απο την αρχή της θητείας μας, τον Αύγουστο του 2018.

Η συνέπεια των λόγων μας, αποτυπώνεται με ικανοποίηση στο χορτάρι, απολαμβάνοντας μια ομάδα με ποιότητα που κερδίζει και δίνει χαρά στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό, να συνεχίσουμε όλοι μαζί με εμπιστοσύνη στον σύλλογο και εμπράκτως να γεμίσουν οι κερκίδες, με περισσότερο κόσμο, βοηθώντας στους σημαντικούς αγώνες μπαράζ, που έρχονται!

Ευχαριστούμε θερμά τους πιστούς οπαδούς, που βρίσκονται στο πλάι μας, στα δύσβατα “αλώνια” και φιλοδοξούμε να παρασύρουμε κι άλλους στην πορεία προς το όνειρο και τα “σαλόνια”, της Superleague».

Μοιραστείτε το: