10/04/2020
Ελλάδα | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 - 17:23

Δριμύ κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στη Βουλή με σκληρή γλώσσα για τη Ν.Δ.

Με σκληρή γλώσσα μίλησε την Πέμπτη (27/2) στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συζήτησης για το ασφαλιστικό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις καταστάσεις χάους και ανασφάλειας που επικρατούν στη χώρα.

«Σήμερα μιλάμε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ωστόσο με όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες η έννοια της ασφάλειας, στην ευρεία της διάσταση, καθίσταται κρίσιμη και ουσιαστική και το μεγάλο ζητούμενο για τον κάθε πολίτη. Με τις ιδεοληπτικές εμμονές σας. Με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία σας. Και με την πρωτοφανή διαχειριστική σας ανικανότητα, παράγετε ανασφάλεια και φόβο στον μέσο Έλληνα πολίτη», ανέφερε ο Τσίπρας.

Επιπλέον ο Α. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει τη χώρα σε «φαρ ουέστ» όταν αναφέρθηκε στα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ, αλλά και τις συγκρούσεις στα νησία ρωτώντας ποιος έχει την ευθύνη για την εικόνα αυτή.

«Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για αυτά που γίνονται, έστω ένας από εσάς, είτε η πολιτική είτε η φυσική ηγεσία την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα; Νομίζετε ότι με την βία και τον αυταρχισμό μπορεί να λύσετε προβλήματα;» ανέφερε στο κλείσιμο της ομιλίας του, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Μοιραστείτε το: