02/04/2020
Ελλάδα | Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 - 01:03

Μουτζούρης: «Nα κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός...» (video)

Aπρεπής συμπεριφορά από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου * «Μετά από αυτή τη χυδαιότητα δεν έχουμε να πούμε κάτι μαζί του», λένε από το Μαξίμου

Αν και την Πέμπτη (27/2) επρόκειτο ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εντούτοις αυτό δεν θα γίνει ύστερα από απρεπή συμπεριφορά του το βράδυ της Τετάρτης (26/2).

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τον Κ. Μουτζούρη να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει για το αν έχει οργιστεί ο πρωθυπουργός ύστερα από τα σοβαρά επεισόδια σε Λέσβο και Χίο, κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του προς τα γεννητικά του όργανα.

«Διαβάζω σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος μαζί μου, ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος», αναφέρει ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σε μια τηλεφωνική του συνομιλία, που καταγράφηκε σε βίντεο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη από το Μαξίμου έλεγαν αργά το βράδυ ότι «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς.

Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Μοιραστείτε το: