10/04/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 - 12:54

Ο Βεντουρής νέος γενικός αρχηγός στην Παναχαϊκή

Πού εκτίει ο Παπατόλιος * Μετακομίζει όλη η ΠΑΕ στην Αγυιά * Νέος γυμναστής Τσιάμης * Προς διευθέτηση το θέμα της πληρωμής της διαιτησίας

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στην Παναχαϊκή από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιώργος Μπάρλος. Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (25/2), νέος γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Αποστόλης Βεντουρής, ο οποίος ήταν στέλεχος της ΠΑΕ επί Συμμαχίας και καθημερινά βοηθούσε σε πολλά θέματα που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο.

Επίσης, στο τεχνικό τιμ προστέθηκε ως γυμναστής ο Παναγιώτης Τσιάμης.

Οι προσθήκες θα συνεχιστούν και θα γίνουν γνωστές ότι θα γίνει και η παρουσίαση του νέου προπονητή.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (24/2) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Μπάρλου με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να αποδεικνύουν τη διάθεση που υπάρχει για συνεργασία για το καλό της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα γραφεία της ΠΑΕ θα μετακομίσουν εντός της εβδομάδας στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά, αφού πρόθεση της νέας διοίκησης είναι η βάση για όλα να βρίσκεται στο σπίτι της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, ο Παπατόλιος θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω καρτών με Απόλλων Πόντου (εντός) και Πλατανιά (εκτός).

Επίσης έχει διευθετηθεί το θέμα την εταιρεία ρουχισμού (Hummel) και αναμένονται άμεσα οι παραγγελίες έτσι ώστε η ομάδα να φορέσει και πάλι τις κοκκινόμαυρες εμφανίσεις.

Επιπλέον, κανονίστηκε και το ταξίδι για τα Χανιά όπου η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το παιχνίδι, ενώ την Τετάρτη (26/2) στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί τραπέζι για το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο σε συνεργασία της διοίκησης και της διεύθυνσης του καταστήματος.

Όσον αφορά το θέμα της απλήρωτης διαιτησίας, έπειτα από εντολή του Γιώργου Μπάρλου το θέμα έχει αναλάβει να χειριστεί ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου και η διαιτησία θα πληρωθεί σε εμπρόθεσμο χρόνο σύμφωνα και με τις προτεραιότητες της ομάδας.

Μοιραστείτε το: