06/04/2020
ΠΑΟΚ | Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 - 21:50

Ανακοίνωση - οδηγία του ΠΑΟΚ στους οπαδούς με… μπηχτές στον Ολυμπιακό

«Αγνοήστε κάθε τέχνασμα πρόκλησης των αντιπάλων εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»

Σε μια ανακοίνωση – οδηγία προς τον κόσμο του προχώρησε ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (21/2) χωρίς να αποφύγει τις μπηχτές προς τον Ολυμπιακό εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο της να αγνοήσει οποιοσδήποτε τέχνασμα των αντιπάλων είτε μέσα είτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο!

Αναλυτικά, οι Θεσσαλονικείς στην ανακοίνωση τους υποστηρίζουν τα ακόλουθα: «Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αποτελεί έναν κομβικής σημασίας αγώνα στην προσπάθεια του συλλόγου να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον αγώνα αυτό είμαστε συμπαίκτες. Με τη φωνή σας και μόνο σας θέλουμε στο πλευρό του ΠΑΟΚ προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη μέσα στο γήπεδο.

Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο προσωπικά να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ν’ αγνοήσει οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου! Να προσέχει τη συμπεριφορά του διπλανού του. Να δώσει ώθηση στην ομάδα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να μην γίνει χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διατήρηση των τίτλων του δεν τελειώνει την Κυριακή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας στις κερκίδες σε όλα τα ματς ως το τέλος. Παρακαλούμε τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά να βάλει την υπογραφή του σε μία ακόμα σελίδα της ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η προστασία της ομάδας μας είναι υποχρέωσή μας!».

Μοιραστείτε το: