08/04/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 - 19:09

Στήριξη και επίσημα στον Δώνη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οποιεσδήποτε διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις ανέφεραν οι «πράσινοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/2) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία εξέφρασε την στήριξή της στον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη.

Όπως αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ ο Δώνης είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και η ίδια τον σέβεται και τον στηρίζει όπως είχε κάνει και τον Οκτώβριο όταν ο 50χρονος τεχνικός είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Παράλληλα οι όποιες διαφορές υπάρχουν στην ομάδα θα πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, σε συνεννόηση με τον Δώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποδείξει εμπράκτως ότι στηρίζει και σέβεται τη θέση του προπονητή της ομάδας, ως εκ τούτου και τον σημερινό προπονητή της, Γιώργο Δώνη, τον οποίο εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε τον στηρίζει, ακόμα και όταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Σχετικά με το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αυτός γίνονταν και γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή. Τέλος οι όποιες διαφορές πρέπει να επιλύονται εσωτερικά με συζήτηση και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις».

Μοιραστείτε το: