08/07/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 - 12:21

Δάρας: «Άκομψο και αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

Βέλη του προέδρου του Πανιωνίου στον Κύπριο τεχνικό

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο και να αναλάβει την Γουάντι Ντέγκλα πήρε ο Νίκκι Παπαβασιλείου, προκαλώντας την οργή των «κυανέρυθρων».

Ο Χρήστος Δάρας έριξε τα καρφιά του, χαρακτηρίζοντας τη στάση του αντιεπαγγελματική, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον σύλλογο στο πρωτάθλημα.

Όπως ισχυρίζεται, ο Κύπριος τεχνικός δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τις επαφές του με τους Αιγύπτιους, ενώ, αν ήθελε να παραιτηθεί, θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ' αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά. Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πανιωνίου στη «Livesport».

Ερωτηθείς για τα όσα είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, απάντησε: «Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό».

Μοιραστείτε το: