02/04/2020
Κύπελλο Ελλάδας | Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 - 12:31

Γαβριηλίδης: «Θα δούμε ποιοι θα είναι στον τελικό και θα αποφασίσουμε για έδρα» (video)

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου εξήγησε ότι πρόθεσή τους είναι το μεγάλο ματς να γίνει με κόσμο

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε την Πέμπτη (20/2) με τα ζευγάρια που προέκυψαν να είναι αυτά των ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και ΑΕΚ – Άρη.

Το πού θα γίνει ο τελικός παραμένει... άγνωστο, καθώς, αν και ως έδρα έχει επιλεγεί το ΟΑΚΑ, έχει μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή έδρας αν εκεί προκριθούν οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης,

Ο Μάνος Γαβριηλίδης, πάντως, εξήγησε ότι το θέμα είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής και οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αφού προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Παράλληλα, σημείωσε ξανά ότι πρόθεσή τους είναι ο τελικός να γίνει με κόσμο, αλλά αυτό είναι θέμα της Πολιτείας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα Καυτανζογλείου: «Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θια αποφασίσει η εκτελεστική».

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

Για το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός: «Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα».

 -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το: