03/08/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 - 22:49

Δώνης: «Θα κάνουμε πολλά πράγματα στα πλέι οφ»

Βραβεύθηκε από τους παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού ο τεχνικός των «πράσινων»

Το «παρών» στην κοπή πίτας των παλαίμαχων παικτών του Παναθηναϊκού έδωσε ο Γιώργος Δώνης το βράδυ της Τρίτης (18/2), με τον 50χρονο προπονητή να επαναλαμβάνει πως ήταν όνειρό του να καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» βραβεύθηκε για την προσφορά του, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα δείξει καλό πρόσωπο στα πλέι οφ ο ΠΑΟ.

«Καλή χρονιά σε όλους. Όταν ήμουν μικρό παιδί, πάντα έκανα όνειρα. Όταν κάνεις όνειρα, δεν μπορείς να φανταστείς όταν με επέλεγε 17 χρόνων ο κ. Δομάζος για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν αργότερα είχα τον κ. Καρούλια προπονητή στον Παναργειακό, ότι μέσα από μια διαδρομή θα φτάσουμε στο σήμερα και θα είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό και ασχολήθηκα με την προπονητική, το να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν το μεγαλύτερό μου όνειρο. Ναι μεν το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, αλλά νιώθω πλέον μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλη ευθύνη.

Και να ξέρετε ότι ένα από τα βασικά πράγματα τα οποία κάνουμε στην ομάδα, είτε αφορά τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες ποδοσφαιριστές ή ακόμα και τους ξένους που έρχονται, είναι να μάθουν από την αρχή το DNA της ομάδας, να έχουν εικόνες για όσα έχετε πετύχει στο παρελθόν και όσα έχει πετύχει η ομάδα.

Εύχομαι λοιπόν στο μέλλον με σκληρή δουλειά και σκληρή προσπάθεια, που φυσικά θέλουμε και τη βοήθεια όλων σας σε αυτή την προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τις επιτυχίες που είχατε εσείς και εγώ ως ποδοσφαιριστής έβλεπα, ζήλευα και ήθελα να πετύχω. Αναφορικά με τα πλέι οφ, νομίζω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα στα πλέι οφ», είπε ο Δώνης. 

Μοιραστείτε το: