10/04/2020
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 - 09:01

Τους τα... έψαλε ο Δώνης

Δεν άρεσε στον προπονητή του Παναθηναϊκού το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο φινάλε του ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού, παίρνοντας άνετα τη νίκη με 3-1, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο φινάλε δεν άρεσε στον Γιώργο Δώνη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τους είδε πάλι να χαλαρώνουν και θέλησε να τους επιστήσει την προσοχή, καθώς υπό άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο μπορεί να στοιχίσει.

Έτσι, τους τα... έψαλε, εξηγώντας τους ότι δεν του άρεσε αυτό που είδε προς το τέλος του ματς.

«Είναι άσχημο να δεχόμαστε γκολ με αυτόν τον τρόπο. Και σήμερα (σ.σ. την Κυριακή), αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, κάτι που δεν είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα. Δεν έχει να κάνει με το πότε γίνεται αυτό, θα πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση ως το τέλος. Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδρασή μας στο γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε μια από τις καλύτερες άμυνες αλλά δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και χαλάμε την εικόνα μας», τους είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τους ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση και ότι θα παίζουν οι καλύτεροι, ανεξαρτήτως ηλικίας και ονόματος.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον Αστέρα και μπροστά μας είναι 12 παιχνίδια, που πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα, είτε πιο νέοι, είτε πιο παλιοί και οι καλύτεροι θα παίζουν. Χρειάζεται να τα δίνετε όλα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια», σημείωσε.

Μοιραστείτε το: