28/03/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 - 21:02

Αχτσιόγλου: «Πολιτικές ακραίας μονομέρειας υπέρ των ελαχίστων και εις βάρος των πολλών...»

Σκληρή κριτική από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Μόνο με καλό μάτι δεν βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που κατέθεσε τη Δευτέρα (17/2) στη Βουλή η κυβέρνηση, με την Έφη Αχτσιόγλου να ασκεί έντονη κριτική.

Σε δήλωσή της η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι εμμένει σε πολιτικές ακραίας μονομέρειας υπέρ των ελαχίστων και εις βάρος των πολλών.

Αναλυτικά: «Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε εξαφανίζει το φύλλο συκής με το οποίο η κυβέρνηση προσπάθησε να εξαπατήσει τους χαμηλοσυνταξιούχους. Ο υποτιθέμενος μηχανισμός στήριξης που θα αντικαθιστούσε δήθεν τη 13η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος.

Η κατάθεση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επιβεβαιώνει τη συνέπεια της κυβέρνησης σε πολιτικές ακραίας μονομέρειας υπέρ των ελαχίστων και εις βάρος των πολλών.

Μείωση εισοδήματος για 9 στους 10 συνταξιούχους και αύξηση εισφορών για 9 στους 10 επαγγελματίες. Αυτή είναι η νέα κανονικότητα του κ Βρούτση και της Νέας Δημοκρατίας».

Μοιραστείτε το: