02/04/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 - 13:13

Στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη

Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές ιδιαίτερες λεπτομέρειες

Άλλη μια αγαπημένη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου περνά δύσκολες ώρες.

Όπως έκανε γνωστό η συγκάτοικός της τη Δευτέρα (17/2), η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύεται εδώ και ημέρες σε ιδιωτική κλινική.

Η Ντόρα Ντούμα δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πρόβλημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο, σημειώνοντας, πάντως, ότι τα μηνύματα είναι θετικά.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Άλλος φίλος τους σχολίασε: «Ο θείος Γιάννης λέει: Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους…».

Μοιραστείτε το: