11/07/2020
ΑΡΗΣ | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 - 23:21

Έντονα δυσαρεστημένος με τη διαιτησία ο Ένινγκ

Ο τεχνικός του Άρη είπε ότι ο Καραντώνης έχασε εντελώς τον έλεγχο

Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Καραντώνη έμεινε ο Άρης στην ήττα από την ΑΕΚ και ο Μίχαελ Ένινγκ τα εξωτερίκευσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε λόγο για περίεργες αποφάσεις και για διαιτητή που έχασε τον έλεγχο, λέγοντας σχετικά: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα μας και το πώς παίξαμε, αλλα για άλλες συνθήκες και καταστάσεις του αγώνα. Στο ματς δεν ήμασταν σε θέση σε όλο το 90λεπτο να παίξουμε με φουλ πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις στο σημερινό ματς και δόθηκαν σε άλλη κατεύθυνση, για αυτό και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, οι κόποι τους δεν ανταμείφθηκαν στην προσπάθειά τους στο σημερινό ματς.

Έχουμε πλέον τις τεχνικές δυνατότητες πλέον, υπάρχει το VAR. Κάποιες φάσεις είναι ξεκάθαρες και είναι περίεργο που δεν γίνεται χρήση του, όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί. Είναι δύσκολα να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Περιμέναμε 60 λεπτά να βγει μία δεύτερη κίτρινη, αντιθέτως δόθηκε σε άλλον, πολλές περίεργες αποφάσεις σήμερα.

Δεν έχει να κάνει με ξένους ή όχι, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλούς διαιτητές, ο συγκεκριμένος σήμερα έχασε πλήρως τον έλεγχο. Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω. Όπως βλέπω και τους παίκτες μου. Είναι δυσάρεστο να μιλώ για διαιτησία. Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, μου είναι ευχάριστο να δουλεύω εδώ, γιατί έχω μία έξοχη ομάδα. Αν το παρασκήνιο είναι η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα».

Επίσης, είπε:

Για τον Ιντέγιε και τον τραυματισμό του: «Δεν έχει σχέση με τον παλιό τραυματισμό, είναι νέος. Είχε πόνους από το χτύπημα και την πτώση. Ίσως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αυτή είναι η πρώτη αίσθηση, σε 2-3 μέρες μόλις περάσουν οι πόνοι θα ξέρουμε».

Για τον Ντουρμισάι: «Δεν μου αρέσει να στεκόμαστε σε ποδοσφαιριστές, σήμερα ήταν κάπως άτυχος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και θα τον έχει στα επόμενο ματς. Έτσι όπως πήγε το ματς, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες».

Μοιραστείτε το: