28/03/2020
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 - 21:57

ΝΠΣ Βόλος: Πωλητήριο και απάντηση σε Κούγια

Έχουν ήδη ξεκινήσει η συζητήσεις για μεταβίβαση των μετοχών * «Να μην ασχολείται με την ομάδα, θα του απαγορέψουμε την είσοδο στην πόλη» η ανακοίνωση για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε την Κυριακή (16/2) η ΠΑΕ Βόλος, εκεί που στη μία κάνει λόγο για πωλητήριο της ομάδας και στην άλλη απαντά στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Βόλος έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές, για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, με επιχειρηματίες εκτός της πόλης.

Αναφορικά με αυτή εις βάρος του Αλέξη Κούγια είναι η απάντηση στα λεγόμενα του ιδιοκτήτη των «βυσσινί» το Σάββατο (15/2) όπου ανέφερε ότι υποπτεύονται που ανήκει ο Βόλος.

Η ΠΑΕ της Μαγνησίας καλεί τον Κούγια να σταματήσει να ασχολείται με το Βόλο, αλλιώς θα αναγκαστούν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, ενώ θα δημιουργήσουν και απαγορευτικό εισόδου του στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το πωλητήριο:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της».

και η ανακοίνωση για τον Κούγια:

«Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Αλέκου Κούγια, που για πολλοστή φόρα δείχνοντας εμμονή αναφέρθηκε στην ομάδα μας χωρίς κανέναν λόγο, τον καλούμε να μην ασχολείται με τον Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε κατά πρώτον να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη και κατά δεύτερον να δημιουργήσουμε διόδια έξω από το Βόλο για να μην του επιτρέπουμε την είσοδό του στην πόλη».

 

Μοιραστείτε το: