07/07/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 - 13:29

Παραμένει διασωληνωμένη η Κική Δημουλά

Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της σπουδαίας ποιήτριας

Διασωληνωμένη συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Κική Δημουλά, σύμφωνα με το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της που εκδόθηκε την Κυριακή (16/2).

Αν και η εισαγωγή της στο νοσοκομείο έγινε γνωστή το Σάββατο (15/2), όπως αποκαλύπτεται από το ιατρικό ανακοινωθέν, η σπουδαία ποιήτρια νοσηλεύεται από τις 2 Φεβρουαρίου λόγω χρόνιας αναπνευστικής ανεπάρκειας και η κατάστασή της επιδεινώθηκε, γι' αυτό και στις 12 Φεβρουαρίου μπήκε στην Εντατική και διασωληνώθηκε.

Το Σάββατο την επισκέφθηκαν και οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, που ενημερώθηκαν για την κατάστασή της από τους θεράποντες ιατρούς.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «Η ακαδημαϊκός και ποιήτρια κα. Κική Δημουλά νοσηλεύεται από τις 2/02/20 στο Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ με χρόνια Αναπνευστική ανεπάρκεια. Στις 12/02/20 λόγω επιδείνωσης της αναπνευστικής της λειτουργίας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει διασωληνωμένη. Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς της».

Μοιραστείτε το: