08/04/2020
Κύπελλο Ελλάδας | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 - 22:43

Γαβριηλίδης: «Θέλουμε τελικό Κυπέλλου με κόσμο»

Ξεκάθαρος ο στόχος του προέδρου της επιτροπής θεσμού της ΕΠΟ

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε την Παρασκευή (14/2) ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Όπως ανέφερε ο Γαβριηλίδης, ο στόχος τόσο δικό του, όσο και της ΕΠΟ με την Πολιτεία είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου.

Παράλληλα τόνισε ότι ο τελικός θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ, εκτός αν το ζευγάρι αποτελείται από τους ΠΑΟΚ και Άρη, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διεξαγωγή του τελικού στο «Καυτανζόγλειο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γαβριηλίδη:

Για την κλήρωση του Κυπέλλου:

«Εμείς δεν βάζουμε παγάκια στις κληρώσεις. Τα μπαλάκια της κλήρωσης είναι υπό την επίβλεψή μου μέχρι την ώρα της κλήρωσης. Δεν υπάρχει αστερίσκος για την κλήρωση όλες οι ομάδες. Οι ημιτελικοί θα γίνουν σε δύο ημέρες, δεν υπάρχουν θέματα με την κλήρωση. Οι πρώτοι αγώνες με τους δεύτερους έχουν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους εξαιτίας των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα από πριν. Πάντα εξετάζουμε τις διαθέσιμες ημερομηνίες ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή».

Αναφορικά με την πιθανότητα τελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη:

«Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο τελικός θα γίνει στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν ξέρουμε αν έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει η κλήρωση και μετά να δούμε το πού θα γίνει ο τελικός και υπό ποιες συνθήκες. Σε όλα τα υπόλοιπα σενάρια, εκτός από το ΠΑΟΚ-Άρης, ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, και πάντα με κόσμο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να μην υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Είναι κοινή επιθυμία της πολιτείας και της ΕΠΟ να γίνει με κόσμο ο τελικός».

Μοιραστείτε το: