07/08/2020
ΧΑΝΙΑ | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 18:15

Συνεχώς δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο τα Χανιά...

Επίσκεψη αντιπροσωπείας των παικτών στον Σύλλογο «Ορίζοντας», που στηρίζει παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από καρκίνο * Και δείπνο σε άκρως οικογενειακό κλίμα για όλη την ομάδα

Πάντα κοντά στους ανθρώπους με ανάγκες βρίσκονται τα Χανιά, με αντιπροσωπεία των «κυανόλευκων» να επισκέπτεται την Πέμπτη (13/2) τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας».

Πρόκειται για σύλλογο που ιδρύθηκε για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο κι εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, με το «παρών» από πλευράς των παικτών να δίνουν οι Μουμίν, Βρεττός, Δημητριάδης και Λαμπίρης.

Στη σχετική ενημέρωση αναφέρονται τα εξής: «Στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά “Δώσε πάσα στη Ζωή” και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”.

Οι υπεύθυνοι κοινωνικής ευθύνης & δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Χουσεΐν Μουμίν (εκ των αρχηγών), Νίκο Βρεττό, Τάσο Δημητριάδη και Θοδωρή Λαμπίρη ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του “Ορίζοντα” Σπύρο Αδοντάκη για το σημαντικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο, είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του εθελοντισμού.

Εκ μέρους της ΠΑΕ δόθηκε στον Σύλλογο ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη δράση που θα υπάρξει και θα αφορά την ενημέρωση των μελών της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο πρόεδρος του “Ορίζοντα”, Σπύρος Αδοντάκης, η αντιπρόεδρος Μαρία Μανιαδάκη και η γενική γραμματέας Αρχόντισσα Αναστασάκη - Μαρκετάκη ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα μας για την επίσκεψη και την προσφορά του χρηματικού ποσού που θα ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου για στήριξη συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους “μάχη” για τη ζωή».

Στο μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης (12/2) σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και με επικεφαλής τον πρόεδρο των Χανίων Αντώνη Ροκάκη απήλαυσε ένα ωραίο δείπνο σε εστιατόριο της κρητικής πόλης.

Ήταν έτσι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Βοσνιάδη να ξεσκάσουν για λίγο, με το κλίμα να είναι άκρως οικογενειακό.

Αναλυτικά, η ενημέρωση: «Στα Κουνουπιδιανά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/02) η ομάδα μας έχοντας την ευκαιρία να δειπνήσει, απολαμβάνοντας πολύ καλό φαγητό στο “Bella Pizza”, το οποίο στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά.

Ο ιδιοκτήτης του “Bella Pizza” Παντελής Αλεξανδράκης για μία ακόμη φορά παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μας, δίνοντας την ευκαιρία για μία οικογενειακή συγκέντρωση λίγο πριν από την τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση, με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη Αντώνη Ροκάκη, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο πέρασαν μαζί λίγες στιγμές χαλάρωσης “παρέα” με εκλεκτές γεύσεις.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον κ. Αλεξανδράκη για το υπέροχο δείπνο που παρέθεσε στην ομάδα και το προσωπικό του “Bella Pizza”(Ελ. Βενιζέλου 27 - Κουνουπιδιανά) για την άψογη εξυπηρέτηση».

Μοιραστείτε το: