05/06/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 13:00

Μήνυμα ενότητας από την οικογένεια Τσιριγώτη

Τους θέλουν όλους μαζί στην προσπάθεια του Ιωνικού στη Football League

Κοντά στην κορυφή παραμένει ο Ιωνικός στο πρωτάθλημα της Football League και τους θέλει όλους δίπλα του.

Η οικογένεια Τσιριγώτη έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και έστειλε μήνυμα ενότητας, ώστε άπαντες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρει: «Ο Ιωνικός είναι ιδέα , είναι η ομάδα της πόλης μας. Και εμεις, η Οικογένεια Τσιριγώτη, ως οπαδοί και χρηματοδότες αυτής της ομάδας ξέρουμε πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει ο Ιωνικός. Ηρθαμε στην ομάδα για να συμβάλλουμε και να πετύχουμε στην επίτευξη του στόχου και του ονείρου μας που δεν είναι άλλος απο το να δούμε την ομάδα μας να είναι και παλι στα μεγάλα σαλόνια.

Εχουμε φτάσει κοντά στην πηγή και θα δώσουμε τις μάχες μας εναντίον όλων. Ενισχύσαμε την ομάδα σε όλες τις γραμμές, κ'αναμε τις απαραίτητες αλλαγές στο επιτελείο και επενδύσαμε αρκετά χρήματα και παλι.

Κάνουμε κάλεσμα σε 'όλους τους φίλους της ομάδας και δεν πρεπει να λείψει κανεις. Rangers, Aκαδημιες, Παλαιμαχοι Ερασιτεχνης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , θα κάνουμε αυτο που ξέρουμε καλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ...προστατεύουμε την Ομαδα , δεν πέφτουμε σε παγίδες. Είμαστε ο Ιωνικος και θα συνεχίσουμε να γράφουμε Ιστορία, όπως μονο εμείς ξέρουμε .

"Με το Αστερι στην Καρδιά μου συνεχίζω, την πορεία την τρελή,αυτή  που έχω χαράξει  απο παιδί"

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ».

Μοιραστείτε το: