11/08/2020
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 12:31

Παπαϊωάννου: «Η Λαμία δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό μας σφάζουν»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας

Εξαιρετικά στάθηκε για άλλη μια χρονιά η Λαμία κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά τελικά ηττήθηκε 3-2 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, πάντως, έχει παράπονα από τη διαιτησία και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας έκανε λόγο για «“καμικάζι” με σφυρίχτρα», ενώ συμπλήρωσε ότι η ομάδα του «δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό διαιτητές και varistes μας “σφάζουν” είτε με το νυστέρι είτε με το βαμβάκι».

Μάλιστα, έκανε λόγο για «θέατρο σκιών», όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, είπε στο «lamianow.gr»: «Δυστυχώς η διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο και πολύ φοβάμαι ότι έχει και παρακάτω. “Καμικάζι” με σφυρίχτρες κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Μια αποστολή που όπως έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα είναι ενάντια στον ΠΑΣ Λαμία. Όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μάτια και βλέπουν. Η Λαμία δεν προσκυνάει κανέναν και για το λόγο αυτό διαιτητές και varistes μας “σφάζουν” είτε με το νυστέρι είτε με το βαμβάκι. Δεν θα αποτελέσουμε την μαριονέτα κανενός στο “θέατρο σκιών” που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλη η Ελλάδα βλέπει…».

Όσον αφορά συγκεκριμένα τη διαιτησία στον δεύτερο προημιτελικό, σημείωσε: «Ο κύριος Κουτσιαύτης ανακάλυψε θέατρο και δεύτερη κίτρινη κάρτα στην φάση του Ρόμανιτς. Ευτυχώς υπάρχει και το τηλεοπτικό ριπλέι που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δυστυχώς και ο κ. Κουτσιαύτης, απέδειξε εκ νέου -όλως τυχαίως και πάλι εις βάρος του ΠΑΣ Λαμία- το πόσο νοσεί η ελληνική διαιτησία. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια σε αυτό που εκτυλίσσεται εις βάρος της ομάδας μας πλανώνται πλάνην οικτράν».

Μοιραστείτε το: