05/04/2020
ΑΕΚ | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 - 09:56

Δεν καταθέτει τα όπλα ο Καρέρα

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θεωρεί ότι η υπόθεση - πρωτάθλημα έχει τελειώσει

Αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι τέλους είναι ο Μάσιμο Καρέρα. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει χάσει αρκετό έδαφος στη «μάχη» του πρωταθλήματος, όμως ο προπονητής της δεν θεωρεί ότι η υπόθεση έχει τελειώσει.

«Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως δουλεύω ακριβώς γι’ αυτό. Και θα κάνουμε τα πάντα να συμβεί. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε», δήλωσε στην ιστοσελίδα «sport24.ru», ερωτηθείς για το αν μπορεί να πετύχει με την Ένωση ό,τι με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Επίσης, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας του: «Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα μία τέτοια επιτυχημένη έναρξη στη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα με βάση τη δουλειά μας στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, που κάνουμε καθημερινά μαζί με την ομάδα προπονητών».

Για την πιο δύσκολη στιγμή του ως τώρα στον πάγκο της ΑΕΚ, είπε ότι ήταν «όταν παίξαμε τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα».

Επίσης είπε ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την Αθήνα όπως θα ήθελε, λόγω της πολλής δουλειάς: «Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

 

Μοιραστείτε το: