05/07/2025
Αρχείο | Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 - 00:33

Προβληματισμός στη Βέροια μετά την ήττα στο Αιγάλεω

Απομακρύνεται από τις πρώτες θέσεις η «Βασίλισσα του Βορρά», δεν υπάρχει θέμα προπονητή

Η ήττα στο Αιγάλεω την Κυριακή (9/2) ήταν το τέταρτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα της Βέροιας για το πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Ημαθίας, που μάχεται για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2, βρίσκεται στο -4 από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ιωνικό και τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει προβληματισμό στις τάξεις του συλλόγου.

Οι ευθύνες βαραίνουν τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη, όπως και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά, ενώ μετά το ματς στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» άρχισαν ψίθυροι περί αντικατάστασης του Γεωργιάδη.

Βέβαια όπως διευκρίνισαν και από τη Βέροια, τη Δευτέρα (10/2) δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή και στηρίζουν το νεαρό τεχνικό, παρότι όπως είπαμε επικρατεί προβληματισμός και οι διοικούντες τη Βέροια δεν βλέπουν την ομάδα που επιθυμούν στα τελευταία παιχνίδια.

Για τη «Βασίλισσα του Βορρά» ακολουθεί ένα δύσκολο ματς το Σάββατο (15/2) με αντίπαλο τα Τρίκαλα, τα οποία είναι στην πρώτη θέση. Φυσικά η νίκη είναι μονόδρομος για τους Μακεδόνες, αν δεν θέλουν να απομακρυνθούν και άλλο από τις προνομιούχες θέσεις.

Μοιραστείτε το: