07/07/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 - 19:00

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Βουτσάς

Είναι διασωληνωμένος και οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί αν δεν περάσει το 48ωρο * Τι είπε η κόρη του

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στο «Αττικόν» ο Κώστας Βουτσάς, που εισήχθη την Παρασκευή (7/2) στο νοσοκομείο έπειτα από συγκοπτικό επεισόδιο και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός μπήκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κόρη του, Σάντρα, εξήγησε την Κυριακή (9/2) ότι οι γιατροί τον διασωλήνωσαν για να μην επιβαρύνουν την καρδιά του, με το 48ωρο να είναι κρίσιμο, αλλά την κατάστασή του να είναι σταθερή.

«Ο πατέρας μου έχει ένα βεβαρημένο σύστημα αναπνευστικό και λόγω ηλικίας και λόγω άσθματος χρόνιου κλπ… Έπαθε πάλι μια λοίμωξη, γιατί όπως ξέρεις, όποιος έχει παιδιά αρρωσταίνει συνέχεια τέλος πάντων και οι γιατροί επέλεξαν να τον διασωληνώσουν και να τον βάλουν σε καταστολή για να είναι σίγουροι ότι δεν θα κουράζεται η καρδιά του και το σύστημά του. Ουσιαστικά, για να τον ξεκουράσουν, δηλαδή, δεν τον βάλανε επειδή αναγκάστηκαν να τον βάλουν, να τον διασωληνώσουν.

Το έκαναν από επιλογή για να ξεκουράσουν το σύστημά του, αυτό. Είναι σταθερός, αυτά. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα, προτιμώ να περιμένω το αποτέλεσμα κι επειδή πάντα, όποιος και να είσαι, σε όποια ηλικία, σε μια έτσι δύσκολη κατάσταση, σου λέει το πρώτο 48ωρο. Αν δεν περάσουν οι πρώτες 48 ώρες, κανείς δεν σου λέει είναι καλά ή δεν είναι καλά», εξήγησε αναλυτικά στον ΣΚΑΪ.

Μοιραστείτε το: