04/06/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 - 23:21

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια, πέθαινα»

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγες εβδομάδες

Τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγες εβδομάδες και τρόμαξε τόσο τον ίδιο, όσο και τη σύντροφό του, αποκάλυψε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην «Espresso» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

«Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μητέρα μου. Δύο είναι οι άνθρωποι που έχω λατρέψει στη ζωή μου σε αυτόν τον κόσμο. Η μία είναι η μητέρα μου και η άλλη είναι η Σοφία (σ.σ. Καζαντζιάν, η σύντροφός του). Η Σοφία είναι τα πάντα μου» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια μίλησε για το περιστατικό που νόμιζε ότι θα του στερούσε τη ζωή.

«Μία άλλη δύσκολη στιγμή βίωσα πριν από λίγες εβδομάδες. Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα υγείας και έφτασα πολύ κοντά στο θάνατο. Ήμασταν περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα με την παράσταση και κόντεψα να χάσω τη ζωή μου. Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθαινα. Ήμασταν μέσα στο φορτηγό με τα σκηνικά, με τη Σοφία και της είπα “Σοφία, πεθαίνω. Σε ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε. Είσαι το πλάσμα της ζωής μου και στεναχωριέμαι μόνο γιατί θα ήθελα να ζήσω παραπάνω πράγματα μαζί σου και νιώθω ότι δεν θα προλάβω".

Ευτυχώς είχα την τύχη και δεν πέθανα, δεν έχασα το φως μου, δεν έμεινα ανάπηρος, δεν έχασα τη δυνατότητα ομιλίας. Ευτυχώς είμαι καλύτερα από ποτέ. Το ξεπέρασα αμέσως. Δεν κάθισα σπίτι, ανέβηκα αμέσως στη σκηνή. Δεν στεναχωρήθηκα ούτε μια στιγμή, δεν έπαθα κατάθλιψη ούτε μια στιγμή. Αυτό με κράτησε στη ζωή» αποκάλυψε, συγκλονίζοντας.

Μοιραστείτε το: