26/02/2020
Ελλάδα | Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 - 23:53

Μαξίμου για ΣΥΡΙΖΑ: «Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο;»

Έντονα πυρά για τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της τροπολογίας για ΠΑΟΚ και Ξάνθη * Υπεράνω ομάδων η κυβέρνηση, πρόσθεταν οι κυβερνητικοί κύκλοι

Σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυπτε αργά το βράδυ της Τρίτης (28/1) από κυβερνητικούς κύκλους σχετικά με τη στάση του στο θέμα της τροπολογίας για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Από το Μαξίμου έλεγαν ότι ψαρεύει σε θολά νερά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας το να αποφασίσει αν επικροτεί ή όχι την παρανομία.

Ανέφεραν επίσης κυβερνητικές πηγές ότι η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα επιτρέψει ανούσιους διχασμούς.

«Oι μεν δεν θέλουν καμιά τιμωρία ακόμη και αν έχει διαπραχθεί παρανομία. Οι άλλοι θέλουν την καταστροφή των πρώτων με ποινές δυσανάλογες με τα παραπτώματά τους. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, παλιά του τέχνη κόσκινο, μιζάρει στον λαϊκισμό πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί να ψαρέψει στα θολά νερά τη στιγμή που ακόμη και οι ψηφοφόροι του του γυρίζουν την πλάτη. Ας μας πει όμως καθαρά. Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο; Η τιμωρία αυτή είναι ο υποβιβασμός; Ας αφήσει τα παραμύθια κι ας απαντήσει καθαρά.

Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων. Εκφραζει το κοινό συμφέρον. Η επιλογή της είναι πολιτική και κονωνική κι όχι οπαδική. Και δεν πρόκειται να κάνει πλάτες στην παρανομία, ούτε να επιτρέψει ανούσιους διχασμούς, τη στιγμή που η πατρίδα μας αφηνει πίσω της την κρίση και καλείται να αντιμετωπίσει εθνικούς κινδύνους. Είναι ώρες ευθύνης για όλους. Κυρίως για τους πολίτες που δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνονται εργαλεία στις επιδιώξεις κανενός», είναι η θέση της κυβέρνησης.

Μοιραστείτε το: