29/02/2020
Ελλάδα | Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 - 00:21

Θα φύγει από τη Νέα Δημοκρατία ο Ζαγοράκης αν υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ...

Αυτό γνωστοποίησε με δήλωσή του ο ευρωβουλευτής και παλαίμαχος άσος των Θεσσαλονικέων

Στην ανεξαρτητοποίησή του από τη Νέα Δημοκρατία θα προχωρήσει ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, εφόσον προκύψει υποβιβασμός του ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο παλαίμαχος άσος και άλλοτε πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» αναφέρει σε δήλωσή του τη Δευτέρα (28/1) ότι αν δεν δικαιωθούν οι Θεσσαλονικείς, ο ίδιος δεν θα μπορεί να βρίσκεται στην ίδια πολιτική στέγη «με όλους αυτούς που βάλλουν καθ' υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά: «Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή. Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ' υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ' όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης».

Μοιραστείτε το: