26/02/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 - 23:40

Ολυμπιακός: Ο σεβασμός στον ΠΑΟΚ, ο υπαίτιος του υποβιβασμού Ιβάν και η λύπη για τον Αυγενάκη

Ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» * «Ο Σαββίδης πιστεύει ότι με χρήματα μπορεί να αγοράζει ΠΑΕ της Super League και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει το πρωτάθλημα...»

Την εφαρμογή του νόμου περιμένουν στον Ολυμπιακό ύστερα από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Με ανακοίνωσή τους, πάντως, αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/1) οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τα βέλη τους τόσο στον Ιβάν Σαββίδη όσο και στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Για τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων» τονίζουν ότι έχει κηλιδώσει την ιστορία της ομάδας του και πως έχει μάθει με τα λεφτά του να αγοράζει άλλες ομάδες για να παίζουν φιλικά ματς οι Θεσσαλονικείς, ενώ εκφράζουν τη λύπη τους για τον υφυπουργό Αθλητισμού, που έδειξε ότι θέλει να αποφευχθεί ο υποβιβασμός των δύο συλλόγων

Αναλυτικά: «Αυτός που κηλιδώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ και τον έχει φέρει σε αυτή την τραγική θέση λέγεται Ιβάν Σαββίδης.

Ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν έχει αντιληφθεί ότι οι πρακτικές που ακολούθησε και ακολουθεί στην επιχειρηματική του διαδρομή, γνωστές σε όλους, δεν είναι δυνατό να εφαρμοστούν στην Ελλάδα μόνο και μόνο γιατί έγινε ιδιοκτήτης του ιστορικού ΠΑΟΚ.

Ο κ. Σαββίδης πιστεύει ότι με χρήματα μπορεί να αγοράζει ΠΑΕ της Super League και με αυτό τον τρόπο να κερδίζει το πρωτάθλημα, παίζοντας φιλικά παιχνίδια μαζί τους… (όπως γίνεται με την Ξάνθη) και απαιτεί ενώ αυτό τιμωρείται για τους άλλους ιδιοκτήτες με υποβιβασμό, αυτός να παραμένει ατιμώρητος.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης για λογαριασμό της κυβέρνησης, φοβούμενος το δήθεν πολιτικό κόστος από τις αστείες απειλές και εκβιασμούς των μέσων και των ανθρώπων του Ιβάν Σαββίδη, ζήτησε ουσιαστικά από τους Έλληνες δικαστές να μην εφαρμόσουν το νόμο, μεταβαλλόμενος ο ίδιος σε δικαστή, επιχειρώντας να ακυρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της αρμόδιας Επιτροπής (4-1), χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία που αποδεικνύουν με απόλυτο τρόπο την ενοχή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ελπίζουμε η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει με νηφαλιότητα τη δουλειά της, χωρίς παρεμβάσεις στο έργο της και λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πολυϊδιοκτησία και την παράνομη συμπεριφορά του Ιβάν Σαββίδη και των συνενόχων του».

Μοιραστείτε το: