24/02/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 - 16:36

Διαφορά στους όρους του συμβολαίου για Ποντένσε

Ο Γαβαλάς εξήγησε γιατί «κόλλησε» η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στη Γουλβς

Προ των πυλών της Γουλβς βρισκόταν ο Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά παρουσιάστηκε «κόλλημα».

Ο Νίκος Γαβαλάς εξήγησε τη Δευτέρα (27/1) τι συνέβη, ξεκαθαρίζοντας ότι υπήρξε διαφορά στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου.

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ τόνισε ότι η διαφορά δεν είχε να κάνει με το ποσοστό του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, αφού ο Πορτογάλος ανήκει 100% στον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έδωσε επτά εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του Ποντένσε και ο παίκτης ανήκει στην ομάδα. Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Μέντες και τα ποσοστά, όπως γράφτηκε, που ζήτησε. Ο εκπρόσωπος του θα λάμβανε το μίνιμουμ των ποσοστών που προβλέπεται σε αυτή τη διαδικασία.

Η διαφορά ήταν ανάμεσα στις ομάδες και αφορούσε τους όρους του συμβολαίου του και για το λόγο αυτό σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Ποντένσε.

Αρκετοί λένε πως το μυαλό του ήταν ήδη στην Αγγλία πριν καν κυλήσουν οι εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του και ενδεχομένως αυτό να προκαλεί μια δυσαρέσκεια αλλά να γνωρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα από τη στιγμή που είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε ότι ο Ολυμπιακός φημίζεται για τις σκληρές διαπραγματεύσεις σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πωληθούν.

Με βάση όσα σας ανέφερα αρκετά απ' όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά στον Sport24 Radio.

Ερωτηθείς για το αν ο Ολυμπιακός θα συζητήσει νέα πρόταση της Γουλβς, είπε: «Ξεκαθάρισα ότι υπήρξε διαφορά ανάμεσα στους όρους του συμβολαίου και δεν έχει να κάνει με το ποσοστό του Μέντες».

Για το αν η διαφορά ήταν στο συνολικό ποσό ή τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, σχολίασε: «Θα μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

 

Μοιραστείτε το: