29/02/2020
ΑΕΚ | Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 - 14:18

Επέστρεψε η Γούλβς για Ολιβέιρα!

Όπως αναφέρει πορτογαλικό δημοσίευμα η αγγλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση για τον επιθετικό της ΑΕΚ ύψους 4,5 εκατ. ευρώ

Θέλει να «ψωνίσει» από το ελληνικό πρωτάθλημα η Γούλβς. Μετά την επικείμενη απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό, η αγγλική ομάδα θέλει να κάνει δικό της και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Παρά, λοιπόν, την πρώτη αρνητική απάντηση που έλαβε από τους «κιτρινόμαυρους», σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, της «OJogo», επέστρεψε με νέα προσφορά ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο φορ της «Ένωσης».

Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν τονίσει ότι δεν συζητούν καμία πρόταση κάτω από τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, όπου είναι η ρήτρα του συμβολαίου του.

Στην πρώτη πρόταση οι «λύκοι» είχαν προσφέρει 4 εκατομμύρια ευρώ και πλέον έχουν ανέβει, αν αληθεύει πάντα το πορτογαλικό δημοσίευμα, στα 4,5.

Μένει να φανεί, πλέον, η νέα απάντηση των «κιτρινόμαυρων», με την Γούλβς να δείχνει με τη νέα της πρόταση ότι θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να κάνει δικό της τον φορ της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα αναφέρει το πορτογαλικό δημοσίευμα: «Η επιθυμία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στην Γούλβς και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η αγγλική ομάδα παρουσίασε μια δεύτερη πρόταση ύψους αξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως παραμένει χαμηλότερη σε σχέση με τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 1,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που χωρίζουν τις δυο πλευρές με την ΑΕΚ να έχει θέσει ως τιμή του Ολιβέιρα τα 6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από την ρήτρα του Πορτογάλου διεθνή φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα στοίχημα από τον προπονητή της Γούλβς που τον επιθυμεί για να πάρει τον ρόλο που είχε ο Κουτρόνε ο οποίος αποχώρησε για την Φιορεντίνα».

Μοιραστείτε το: