27/02/2020
ΙΩΝΙΚΟΣ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 23:01

Ιωνικός: Θα ζήσει μεγάλες «πιένες» η Νεάπολη (video)

Η ανάρτηση της ομάδας της Νίκαιας για το ματς με την Καλαμάτα

Πανέτοιμοι για το ματς με την Καλαμάτα την Κυριακή (26/1) στις 15:00 βρίσκονται άπαντες στον Ιωνικό.

Το ματς είναι για τη 17η αγωνιστική της FootballLeagueκαι παρότι η μεσσηνιακή ομάδα είναι ουραγός του πρωταθλήματος, παραμένει πάντα ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο μαζί με μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η Νεάπολη θα ζήσει μεγάλες «πιένες» από το ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Παράλληλα καλεί το κόσμο να δώσει το παρών θυμίζοντας ότι τα εισιτήρια τιμώνται προς 5 ευρώ, εκτός από τα VIP που κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι της Καλαμάτας θα τοποθετηθούν στη θύρα 7 με την τιμή των εισιτηρίων να είναι στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Την Κυριακή στις 15.00 η Νεάπολη θα ζήσει μεγάλες πιένες. Ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων με τεράστιο υπόβαθρο και πολύ μεγάλη ιστορία στη μεγάλη κατηγορία. Με το παρών στις εξέδρες να δίνουν φίλαθλοι ΚΑΙ των δύο ομάδων θυμίζοντας κάτι από το παρελθόν. Με πάθος, ένταση και θέληση για τη νίκη. Από αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Θυμίζουμε ότι θα υπάρξει γενική είσοδος 5 Ευρώ πλήν των VIP (15 Ευρώ). Οι φίλοι της Καλαμάτας θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 7 και η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 Ευρώ».

Μοιραστείτε το: