03/04/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 20:36

Έτοιμο το δελτίο του Θεολόγου στην Παναχαϊκή

Ο παίκτης είναι πλέον στη διάθεση του Απόστολου Μακρίδη * Τι δήλωσε στη media day ο Κύπριος τεχνικός

Στη διάθεση του Απόστολου Μακρίδη τίθεται από την Παρασκευή (24/1) ο Παντελής Θεολόγου καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Μάλιστα για το λόγο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της πατρινής ομάδας Γιώργος Μπέζας βρέθηκε την Πέμπτη (23/1) στην Αθήνα προκειμένου να διευθετήσει το θέμα.

Κάτι που έγινε και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Απόστολου Μακρίδη ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας (27/1) με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Για το ματς αυτό, μίλησε την Παρασκευή ο Κύπριος τεχνικός στην καθιερωμένη mediadayτης ομάδας όπου αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι στην Άρτα, όπου στόχος είναι η νίκη, αλλά και εν γένει στη συνέχεια του πρωταθλήματος όπου θα πρέπει να υπάρχει κάτι θετικό, είτε αυτό θα λέγεται πλέι οφ, είτε καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Α. Μακρίδης:

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Δευτέρας, θα βάλουμε κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας όπως είναι η πίεση, το pressing, η ένταση στο παιχνίδι, η ταχύτητα. Έχω μάθει πως το γήπεδο είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα παίξει ρόλο στην τακτική μας προσέγγιση. όλα τα παιδιά είναι καλά, δεν έχουμε απουσίες από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Σκέφτομαι για κάποιες θέσεις κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχουν και άλλα πλάνα στη διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ξεκινήσω με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν το σχήμα πιο ευέλικτο και δουλεύουμε με αυτούς που έχουμε. Έχω μια φιλοσοφία, δεν παίζει ρόλο το ποιοι παίζουν αλλά το πως παίζουν. Θέλω να αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού, τον τρόπο σκέψης. Θέλω με το τέλος της χρονιάς να αφήσουμε κάτι πίσω μας, είτε αυτό λέγεται η είσοδος στην εξάδα, είτε προώθηση κάποιων νεαρών, είτε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που να απολαμβάνει ο κόσμος.

Έχω στο μυαλό μου μία ακόμη προσθήκη και αν εφόσον υπάρξει, θα υπάρξει και αποχώρηση. Και πάλι όμως αν παραμείνουμε ως έχουμε δεν έχω θέμα, μπορούμε με αυτό το υλικό να υποστηρίξουμε 2-3 σχηματισμούς».

Μοιραστείτε το: