26/02/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 15:37

Βαρύ πένθος στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Νταής * Συλλυπητήρια της ΚΑΕ ΑΕΚ

Στο πένθος βυθίστηκε την Παρασκευή (24/1) η οικογένεια του μπασκετικού Ολυμπιακού. Ο επί σειρά ετών υπάλληλος της ΚΑΕ, Αντώνης Νταής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Ο βοηθός διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και «έφυγε» στον ύπνο του.

Εργαζόταν στην ΚΑΕ από το 1992 και είχε διατελέσει στο παρελθόν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Η ΚΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση που αναφέρει: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη. Ο Αντώνης Νταής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών βυθίζοντας άπαντες στη θλίψη.

Ο Αντώνης Νταής ήταν ένας από τους παλαιότερους εργαζόμενους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε το πόστο του βοηθού διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Αντώνη Νταή εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του παράγοντα των Πειραιωτών, που επί 28 έτη υπηρέτησε επάξια το μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Αντώνη Νταή, ο οποίος επί 28 έτη υπηρέτησε επάξια το μπάσκετ, προτάσσοντας το ήθος και τη σεμνότητα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους οικείους του εκλιπόντος».

Μοιραστείτε το: