03/06/2020
ΟΦΗ | Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 - 14:33

Σταματά να δίνει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους ο ΟΦΗ

Δεν θα ζητήσει ούτε αυτός για τα εκτός έδρας ματς του * Μέσα Τσιλιανίδης και Ναμπί, εκτός Σεμέντο και Σακόρ

Εισιτήρια... τέλος για τους φιλοξενούμενους φέτος στο «Γεντί Κουλέ». Μετά τα όσα έγιναν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/1) ότι δεν θα δώσει ξανά εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα, ούτε ο ίδιος θα ζητήσει να πάρει στο εξής για τα εκτός έδρας ματς του.

Αναλυτική ανακοίνωση: «Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για το ποδόσφαιρο είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε μόνο ποδοσφαιρικά. Κινούμαστε δίχως παρεκκλίσεις, αποκλειστικά σε δρόμους που βοηθούν το άθλημα να πάει μπροστά, σεβόμενοι το ποδόσφαιρο σε όλες τις παραμέτρους του, δίχως να πράττουμε κατά το δοκούν.

Απ' την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι στο ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο ΟΦΗ, δε νοείται η διεξαγωγή αγώνα χωρίς την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να συναινέσουμε σε όλα τα αιτήματα των αντιπάλων μας σχετικά με παραχώρηση ξεχωριστής θύρας μεμονομένων φιλάθλων, αναλαμβάνοντας μάλιστα το όποιο κόστος (ηθικό και χρηματικό) από τη μετακίνηση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας.

Δυστυχώς στην απόφασή μας αυτή δεν βρήκαμε συμμάχους μερίδα των φιλάθλων της ομάδας μας. Πόσο μάλλον αυτούς των αντιπάλων ομάδων. Αντί να δείξουμε τη διαφορετικότητά μας, φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε λιγότερο για ποδόσφαιρο και περισσότερο για όλα όσα συνέβαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτό δε μας εκφράζει και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

Απόφασή μας είναι σε όλους τους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας αλλά και σ' αυτούς των play off ή των playout, να απορρίψουμε κάθε αίτημα παραχώρησης εισιτηρίων, είτε οργανωμένης, είτε μεμονωμένης μετακίνησης κι αυτό αφορά, ανεξαιρέτως, σ' όλους τους αντιπάλους. Στο ίδιο πλαίσιο δεν πρόκειται να ξαναζητήσουμε εισιτήρια από οποιονδήποτε αντίπαλο σε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας και βάζουμε το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο».

Στα αγωνιστικά, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς με την Ξάνθη την Κυριακή (26/1). Κοσμάς Τσιλιανίδης και Αντίλ Ναμπί προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Δημήτρης Μάνος.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λισάντρο Σεμέντο, λόγω προβλήματος στο μάτι και ο Βαγιέμπα Σακόρ.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής της μπάλας και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ. 

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/1) στις 8:30 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο το μεσημέρι της ίδιας μέρας για την Ξάνθη.

Μοιραστείτε το: