26/09/2020
Διαιτησία | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - 22:52

Τα αδικαιολόγητα πάει να δικαιολογήσει η ΚΕΔ...

Το VAR κόλλησε, αφού είχε αξιολογηθεί ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν κανονικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση που προδίδει πανικό

Το VAR... κόλλησε στο ΔΑΚ τη στιγμή που σημειώθηκε αμφισβητούμενο γκολ από τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία και στην ΚΕΔ είπαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Έβγαλε ανακοίνωση, λοιπόν, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το βράδυ της Πέμπτης (23/1), θέλοντας να πείσει ότι το VAR δούλεψε κανονικά και πως δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση οφσάιντ, αλλά απλά το τεχνικό πρόβλημα προέκυψε αφού είχε αξιολογηθεί η φάση και ήταν προσωρινό.

Κοινώς, μας δουλεύει κανονικά η ΚΕΔ, που για έναν περίεργο λόγο ουσιαστικά θέλησε να υπερασπιστεί την πλευρά των Θεσσαλονικέων κι έβγαλε πανικό στην ανακοίνωσή της.

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας διευκρινίζεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο έλεγχος VAR στον αγώνα Λαμίας -ΠΑΟΚ και μετά την επίτευξη του γκολ του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε κανονικά και με βάση το πρωτόκολλο χρήσης του συστήματος.

Δεν διαπιστώθηκε οποιαδήποτε παράβαση πριν την επίτευξή του. Η προσωρινή βλάβη που παρατηρήθηκε και είχε σχέση με τον χειριστή του επαναληπτικού βίντεο δεν είχε καμία επίπτωση στην αξιολόγηση της φάσης καθώς ήταν μεταγενέστερη. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τηλεοπτική εικόνα της ζωντανής μετάδοσης», αναφέρεται σχετικά.

Μοιραστείτε το: