23/02/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - 22:57

Ολυμπιακός: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί»

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με τη… βλάβη στο VAR στη Λαμία υπέρ του ΠΑΟΚ και… «επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού»

Το ποτήρι ξεχείλισε στον Ολυμπιακό με αφορμή το νέο κρούσμα εύνοιας υπέρ του ΠΑΟΚ με τη βλάβη του VAR τη στιγμή, που έπρεπε να υπάρξει έλεγχος για οφσάιντ στο γκολ των «ασπρόμαυρων» στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, που εν τέλει έκρινε και το αποτέλεσμα.

Έτσι η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης (23/1) εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση και έθεσε τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού προ των ευθυνών τους, προκειμένου να παρθούν άμεσα μέτρα και να τηρηθεί η νομιμότητα.

Οι Πειραιώτες χαρακτηριστικά τονίζουν ότι «Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί» και προσθέτουν απευθυνόμενοι στους αρμόδιους πως «επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλυτικά: «Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που ‘‘σκοτώνει’’ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

Μοιραστείτε το: