25/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - 13:14

Ανακοινώθηκε ως πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ο Παξιβανάκης

Διευθύνων σύμβουλος των «κυανόλευκων» παραμένει ο Παναγιώτης Ιωάννου

Και επίσημα καθήκοντα προέδρου στην ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανέλαβε ο Ιωάννης Παξιβανάκης (ΦΩΤΟ), ο οποίος μέχρι πριν από λίγα 24ωρα ήταν υπαρχηγός ΓΓΕΘΑ προς επιβεβαίωση σχετικού ρεπορτάζ του a-sports.gr.

Να σημειώσουμε ότι το τυπικό της αλλαγή της σύνθεσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ έγινε τελικά το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Ιωάννου, που κατείχε το εν λόγω πόστο, παραμένει διευθύνων σύμβουλος των «κυανόλευκων».

Η σχετική ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΓΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στη θέση του Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ο κ. Ιωάννου παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι γεννημένος στην Αθήνα, στις 30 Ιουνίου 1962 και έλκει την καταγωγή του από τη Σμύρνη. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ήταν υπαρχηγός ΓΓΕΘΑ έως τις 17 Ιανουαρίου 2020, οπότε και αποστρατεύτηκε.

Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων, ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης έχει υπηρετήσει ως Επιτελής - Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ - ΓΕΠΝ - ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ - Διοικητής στο ΣΔΑΜ - ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Έχει υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα)».

Μοιραστείτε το: