25/02/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 - 19:52

«Πόλεμος» υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα...

«Πέρσι πλήρωσα 30 ευρώ και φέτος κόστισε 12.000 ευρώ», εγραψε στο facebook η πρώην υφυπουργός Ολυμπία Τελγιορίδου * Τι απαντούν κύκλοι του υπουργείου

Κόντρα ξέσπασε τη Δευτέρα (20/1) μεταξύ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελγιορίδου σχετικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του υπουργείου.

Η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έγραψε στο facebook ότι η εκδήλωση υπό τον νυν υπουργό Μάκη Βορίδη κόστισε 12.000 ευρώ, ενώ πέρσι είχε πληρώσει η ίδια την πίτα αντί 30 ευρώ.

«Απίστευτα πράγματα. Πέρσυ στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου.Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!!Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Ο. Τελγιορίδου.

Από πλευράς του υπουργείου πηγές ανέφεραν ότι «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων, χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του, για να κάνει μικροπολιτική.

Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, η οποία, με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ, με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα».

Και πρόσθεταν ότι «τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».

Μοιραστείτε το: