29/02/2020
Κόσμος | Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 - 10:28

Ραούλ Μπράβο: «Τρέλα αυτό που γράφεται ότι διέταξα τη δολοφονία του Κοβάσεβιτς»

Ο παλαίμαχος άσος πήρε θέση για τα ακραία σενάρια

Θέση για το ακραίο σενάριο που τον ήθελε να είναι αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς πήρε ο Ραούλ Μπράβο.

Ο παλαίμαχος άσος ξεκαθάρισε ότι είναι τρελά αυτά που γράφονται και οι σχέσεις του με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται, αλλά και γενικότερα για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca»:

Για το πως αντιμετωπίζει όλα όσα γράφονται για εκείνον: «Αυτά τα πράγματα εμένα δεν με επηρεάζουν, επηρεάζουν όμως την οικογένειά μου. Τους πονάει πολύ αυτό. Ο Ντάρκο με πήρε τηλέφωνο για να δει πως είμαι και για να εξασφαλίσει πως όλα όσα γράφονται είναι τρελά. Ήμασταν συγκάτοικοι και έχουμε μία πολύ καλή και στενή σχέση».

Για το πως βγήκε η είδηση: «Ένα ροζ περιοδικό από την Σερβία ανέφερε πως εγώ διέταξα τη δολοφονία του Κοβάσεβιτς και όλοι αναπαράγατε την είδηση. Αυτό που δεν πουλάει δεν το γράφει κανείς. Το ότι έβαλα να σκοτώσουν τον Ντάρκο πουλάει περισσότερο».

Για τη σχέση του με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: «Επαναλαμβάνω η σχέση μας είναι πολύ καλή. Αυτό που γράφεται είναι κάτι που δεν έχει καμία βάση. Είναι μία εφεύρεση. Μία τρέλα».

Για την ανησυχία της οικογένειάς του: «Στο σπίτι είναι κάπως τρομαγμένοι, όμως εγώ γνώριζα πως ο Ντάρκο θα γελάσει όταν θα δει τα νέα και όλα όσα ακούγονται. Χρειάστηκε δύο μέρες για να με πάρει τηλέφωνο και αυτό είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να τον κατηγορήσω».

Για την κατάσταση του Κοβάσεβιτς: «Δεν είχε ποτέ μπλεξίματα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί του συνέβη κάτι τέτοιο. Έχει κερδίσει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο και του είπα να παραμείνει ψύχραιμος».

Για το πως χειρίστηκε το θέμα: «Με ρώτησαν γιατί δεν είχα αναφερθεί νωρίτερα στο θέμα. Δυστυχώς όμως δεν θα είχα να κερδίσω κάτι από αυτό. Δεν έχω ανάγκη να καθαρίσω το όνομά μου. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου γνωρίζουν ποιος είμαι».

Για τη  ζωή του: «Μετά από αυτό που συνέβη οι άνθρωποι μουρμουράνε όταν με βλέπουν στο δρόμο. Είμαι συνεχώς στο προσκήνιο. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Διασκεδάζω παίζοντας ποδόσφαιρο και κάνω μία υγιεινή ζωή».

Για την υπόθεση Oikos με τα στημένα παιχνίδια: «Ελπίζω πως θα αποδειχθεί πως λέω αλήθεια και γι' αυτό αγωνίζομαι».

Για αυτό που συνέβη στον Κοβάσεβιτς: «Γνωρίζω τον Ντάρκο και στην αρχή νόμιζα πως προσπάθησαν να τον ληστέψουν. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να θέλει να του κάνει κακό».

 

Μοιραστείτε το: