27/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 - 19:12

Δεν αγωνίζεται ούτε κόντρα στη Δόξα ο Απόλλων Πόντου

Οι «κοκκινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν την έκδοση δελτίων για τον αγώνα της Δράμας * Θα κατέβουν με Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζουν...

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έλαγαν ότι θα τα καταφέρουν, δεν μπορούν ούτε τώρα... Μετά τον αγώνα κόντρα στα Χανιά, ο Απόλλων Πόντου ενημέρωσε ότι δεν θα παίξει ούτε στον κυριακάτικο (19/1) εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «κοκκινόμαυροι» εξέδωσαν την Παρασκευή (17/1), εξηγώντας ότι λόγω γραφειοκρατικών λόγων δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στην έκδοση των δελτίων τους, παρά τις προσπάθειες τους.

Παράλληλα, ξεκαθάρισαν ότι πλέον έχουν όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να συνεχίσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Καλαμαριάς:

«Παρά τις προσπάθειες μας, για γραφειοκρατικούς λόγους, δεν πετύχαμε την έκδοση των δελτίων μας για τον αγώνα στην Δράμα.

Έχουμε, όμως,  πλέον ό,τι χρειάζεται η ομάδα, για να συνεχίσει την συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της SL2 από την επόμενη αγωνιστική στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Μοιραστείτε το: