24/02/2020
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 - 13:35

Μόνο τα διαρκείας και με Λαμία στον Παναιτωλικό

Διατίθενται κάρτες σε μειωμένες τιμές μέχρι το τέλος της σεζόν

Δεν αλλάζει τακτική ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες ενημέρωσαν την Παρασκευή (17/1) για τα εισιτήρια του ματς με τη Λαμία το Σάββατο (18/1) και ξεκαθάρισαν ξανά ότι η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας.

Απλά εισιτήρια δεν θα εκδοθούν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας μέχρι το τέλος της σεζόν σε μειωμένες τιμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στον εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με τη Λαμία, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 (ώρα έναρξης 20.00), θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια.

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα και εκείνους που ακολουθούν έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, σε ειδικές τιμές (σχεδόν στο μισό της τιμής που ίσχυε στα απλά εισιτήρια) οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα: 70 (γυναίκες-παιδιά: 50)

Μικρή κερκίδα: 50 (γυναίκες-παιδιά: 35)

Πληρωμή μετρητοίς ή με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, έως 6 άτοκες δόσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσουν τα προνόμια που προσφέρει, θα λειτουργήσουν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο αύριο Σάββατο (17.00 έως 19.00)».

Μοιραστείτε το: