22/09/2020
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 - 21:05

Μάντζιος: «Δεν μου άρεσε η εικόνα μας, κρατάμε την πρόκριση»

Όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας για το ματς με τα Τρίκαλα

Καρδιοχτύπησε η Λαμία στη ρεβάνς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα και ο Άκης Μάντζιος παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του.

Τόνισε, πάντως, ότι κρατά το θετικό, που είναι βέβαια η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι που χωρίς την απαιτούμενη σοβαρότητα θα ήταν δύσκολο. Στο κομμάτι αυτό ήμασταν προετοιμασμένοι. Μπήκαμε καλά και πριν το γκολ είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Αφού κάναμε το γκολ, από το 20' μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου ρίξαμε ταχύτητα. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε, χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα και από τον αντίπαλο που δεν έκανε κάποια φάση κλασική. Σίγουρα δεν μου άρεσε η εικόνα μας και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε και το γκολ.

Αυτό σίγουρα έδωσε ψυχολογία στον αντίπαλο, αφού ξανά μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά μπήκαμε δυνατά όμως. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετές φάσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ, για να φύγει το άγχος και να διαχειριστούμε και κάποια παιδιά με αλλαγές, γιατί είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και πολλοί βγάλανε κούραση σήμερα.

Δεν το κάναμε το δεύτερο γκολ και όσο είχαμε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι, λογικό είναι να ψάξει μια φάση, όπως τη βρήκε στο 95' με το δοκάρι. Αν απομονώσουμε βέβαια αυτή τη φάση, η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο νομίζω ήταν η δική μας. Δεν είχαμε την απόδοση άλλων παιχνιδιών, αλλά νομίζω ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τουλάχιστον 6-7 κλασικές ευκαιρίες να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ που σίγουρα θα έδιωχνε και το άγχος.

Κρατάμε το θετικό, την πρόκριση. Πρέπει να ξεκουραστούμε, δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα δούμε και τι απουσίες έχουμε, ήδη βγήκαν και δύο παιδιά με τραυματισμό. Να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Αγρινίου», δήλωσε ο Μάντζιος.

Μοιραστείτε το: