29/02/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 - 14:57

Τους... τρέχει ο Σ. Θεοδωρίδης, μηνύσεις σε Περέιρα, ΚΕΔ, διαιτητές για «εγκληματική οργάνωση»!

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού κινήθηκε νομικά μετά τους εκ νέου ορισμούς των Φωτιά και Ευαγγέλου

Δεν θα τους αφήσει έτσι... Βασίλης Φωτιάς και Άγγελος Ευαγγέλου επέστρεψαν στους ορισμούς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1, μια κίνηση της ΚΕΔ που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο επίτιμος πρόεδρος προχώρησε την Τετάρτη (15/1) σε μηνύσεις κατά των Βίτορ Μέλο Περέιρα, μελών της ΚΕΔ και των διαιτητών Φωτιά και Ευαγγέλου με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης!

Συγκεκριμένα, η μήνυση κατατέθηκε για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταθέτει μηνύσεις αναφορικά με τη διαιτησία, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές κατά του Φωτιά και των βοηθών του στο ματς των Πειραιωτών με τον Βόλο, Νίκου Σάββα και Δημήτρη Φίλου, του διαιτητή VAR, Ευαγγέλου και του ΑVAR, Ανδρέα Φωτόπουλου, όπως επίσης και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω.

Μοιραστείτε το: