12/08/2020
Ισπανία | Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 - 13:49

Το «αντίο» του Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κίκε Σετιέν

Κύριος πήγε και κύριος φεύγει... Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί από τη Δευτέρα (13/1) παρελθόν από την Μπαρτσελόνα και με ένα μήνυμά του αποχαιρέτησε τους φανς.

Η δήλωσή του φιλοξενήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Καταλανών την Τρίτη (14/1), με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να ευχαριστεί άπαντες για τη συνεργασία.

Μάλιστα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κίκε Σετιέν και στους παίκτες.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα,

Η περίοδος μου ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στο τέλος της. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια από την αρχή. Σ' αυτό το διάστημα, απήλαυσα κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, πανηγύρισα νίκες και τρόπαια, αλλά επίσης υπήρξαν και κάποιες σκληρές και δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, πάνω απ' όλα θα ήθελα να ξεχωρίσω τη σχέση που ανέπτυξα με τους φιλάθλους και την καλοσύνη με την οποία με περιέλαβαν όλο το διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και το Διοικητικό Συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω την πρώτη ομάδα και με στήριξε όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο σύλλογο για την στήριξή τους και ειδικά εκείνους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα, με τους οποίους μοιραζόμαστε πολλές στιγμές τόσο στο Ciutat Esportivo όσο και στα εκτός έδρας ταξίδια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθειά τους, που είχε ως αποτέλεσμα να κατακτήσουμε συνολικά τέσσερα τρόπαια.

Από σήμερα, εύχομαι όλη την τύχη του κόσμου τόσο στους ίδιους όσο στο νέο προπονητή της ομάδας, Κίκε Σετιέν.

Ό,τι καλύτερο σε όλους.

Visca Barça and Visca Catalonia.

Ερνέστο Βαλβέρδε».

Μοιραστείτε το: