05/06/2020
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ | Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 - 01:14

Aσπρόπυργος: «Καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα η διαιτησία...»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς με Τρίγλια από τους «κυανόλευκους» * Παρελθόν ο Παναγόπουλος

Για μία ακόμη φορά στη φετινή σεζόν οι άνθρωποι του Ασπροπύργου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία μετά από παιχνίδι τους και αυτό έγινε και τη Δευτέρα (13/1) σχετικά με την ισοπαλία κόντρα στην Τρίγλια.

Στην ανακοίνωσή τους οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν ότι ο Πειραιώτης ρέφερι Λεμπέσης και οι βοηθοί του καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας ότι στο πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Αναλυτικά: «Οι διαιτητές, οι "άρχοντες" του αγώνα, ορίζονται προκειμένου να τηρούν εντός του αγωνιστικού χώρου την ισονομία μεταξύ των δύο ομάδων. Προφανώς προχθές, ο κ. Λεμπέσης, αλλά και οι βοηθοί του μόνο αυτό δεν κατάφεραν.

Σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να το σχολιάζει όλη η Ελλάδα, λόγω του θεάματος, κατάφεραν να είναι οι αρνητικοί του πρωταγωνιστές, καθώς ξεκάθαρα καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα.

Θυμίζουμε πως το πρώτο τέρμα της Π.Α.Ε Α.Ο Τρίγλιας δεν έχει περάσει ποτέ την γραμμή.

Επίσης μεγάλη απορία προκαλεί το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα φάουλ υπέρ της μονίμως επιτιθέμενης ομάδας (Ένωση Ασπροπύργου) ήταν μόλις 4 και υπέρ της μονίμως αμυνόμενης Τρίγλιας ήταν 11!!!

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, καθώς λύθηκε η συνεργασία της ομάδας της Δυτικής Αττικής με τον 33χρονο τερματοφύλακα.

«Η Π.Α.Ε Ένωση Ασπροπύργου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλο και βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της αναζήτησης του αντικαταστάτη του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: