12/08/2020
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 - 22:40

Σίγουροι στον Άρη ότι δεν θα πληρώσουν ευρώ για τις οφειλές σε παλιούς παίκτες...

Προβληματισμός όμως για τις μεταγραφές ύστερα από το μπλόκο της ΦΙΦΑ * Τι ισχύει με Ντουρμισάι

Δεν παίρνει και τα καλύτερα νέα ο Άρης τις τελευταίες ημέρες από τη ΦΙΦΑ και από τη Δευτέρα (13/1) έχει προκύψει ότι οι «κίτρινοι» χρωστούν περί τις 800.000 ευρώ σε παλιούς τους παίκτες και τρίτα πρόσωπα, κάτι που βάζει μπλόκο στις μεταγραφές τους.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, δεν ανησυχούν, όντας σίγουροι ότι με τις νομικές ενέργειες που θα κάνουν δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ, αφού το χρέος αφορά την παλιά ΠΑΕ.

Υπάρχει όμως προβληματισμός για το τι θα γίνει με τη μεταγραφική τους ενίσχυση, μια και είναι πιθανό να αργήσουν να δικαιωθούν και να έχει εκπνεύσει επομένως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Σε ό,τι αφορά τη χρησιμοποίηση του Ντουρμισάι στα ματς με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού η ΕΠΟ είχε εκδώσει το δελτίο του 23χρονου φορ κι ενώ το 48ωρο για τυχόν υποβολή ένστασης από κάποια απο τις δύο ομάδες πέρασε χωρίς να πράξουν κάτι.

Τέλος, αναφορικά με την ανάκληση του δελτίου του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, στον Άρη είναι σχεδόν βέβαιοι ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα τους δικαιώσει, καθώς δεν έβγαλαν εκείνοι το δελτίο, αλλά η Ομοσπονδία.

Μοιραστείτε το: