29/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 - 22:44

Έξαλλοι στην Ένωση SL2 - FL, ετοιμάζουν αγωγές

Δικαστικά «απαντούν» στη διοργανώτρια σε δημοσιεύματα εναντίον του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και των τηλεοπτικών γενικότερα

Μεγάλη προσπάθεια και αγώνα έχει καταβάλει η διοργανώτρια της Σούπερ Λίγκας 2 και της Football League για να επιβιώσουν τα δύο πρωταθλήματα, που έπονται της Σούπερ Λίγκας 1. Μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια ο διοικητικός φορέας των δύο μικρότερων επαγγελματικών κατηγοριών κατάφερε να πετύχει μια σαφώς καλύτερη συμφωνία επί των τηλεοπτικών. Κι αυτό ακόμα και αν οι ομάδες της SL2 επί της ουσίας εξαπατήθηκαν και πήραν σχεδόν τα μισά απ’ όσα είχαν προσυμφωνηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση (εξαίρεση ο απόλυτα χαμένος ο Απόλλων Σμύρνης που δεν πήρε απολύτως τίποτα τελικά αν και ο μόνος με συμβόλαιο με την ΕΡΤ). Όλα τα παραπάνω, πάντως, που δεν αποτελούν υπερβολή, καθώς οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας πήραν πέντε φορές περισσότερα χρήματα από την προηγούμενη σεζόν!

Παρόλα αυτά, όμως, στη διοργανώτρια είδαν με έκπληξη το Σάββατο (11/1) δημοσίευμα εναντίον τόσο της Σούπερ Λίγκας 2 με αφορμή την μη κάθοδο του Απόλλωνα Πόντου στην αναμέτρηση με τα Χανιά, στα οποία υπήρχαν βαριές κατηγορίες για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά και αναφορές για μη συμφέρουσες-ύποπτες συμφωνίες ως προς την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων!

Στην SL2-FL έγιναν έξαλλοι με όλα αυτά και επειδή αυτή τη φορά η κατάσταση εκτραχύνθηκε (αφού και στο παρελθόν έχουν υπάρξει αρνητικά δημοσιεύματα που όμως κρατούσαν ένα μέτρο) στη διοργανώτρια αποφάσισαν να πάρουν μέτρα. Έτσι ήδη έγιναν εισηγήσεις στον πρόεδρο του φορέα Λεωνίδα Λεουτσάκο, που έγιναν αποδεκτές, ώστε η διοργανώτρια να απαντήσει άμεσα δικαστικά στους υβριστές της, υποβάλλοντας αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Δεχόμαστε την κριτική, όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε παρά να κινηθούμε δικαστικά. Ψευτιές, ύβρεις και συκοφαντίες τέτοιου μεγέθους και με οικονομικές αναφορές δεν μπορούν να μείνουν έτσι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας 2 – Football League.    

Μοιραστείτε το: