29/03/2020
Ομάδες | Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 - 11:40

Πένθος στον Πανηλειακό, απεβίωσε ο Χρήστος Χήτος

Ο εκλιπών ήταν πρόεδρος των Πυργιωτών, αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πανηλειακού καθώς αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/12) σε ηλικία 78 ετών, ο Χρήστος Χήτος.

Ο εκλιπών ήταν ο πρόεδρος του Πανηλειακού, αλλά και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ενώ συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ηλείας από τον ξαφνικό χαμό του προέδρου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν βρίσκεται πια κοντά μας εδώ και λίγη ώρα ένας εκ των σημαντικότερων ανθρώπων και ξεχωριστό μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού, ο Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, κ. Χρήστος Χήτος, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών.

Συγκλονισμένη από την τραγική και αναπάντεχη αυτή είδηση, σύσσωμη η οικογένεια του Πανηλειακού επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου. Καλό κουράγιο και να ζήσετε να τον θυμάστε.

Λόγω του περασμένου της ώρας, περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ύστατο χαίρε προς τον κ. Χήτο θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί. Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!»

Μοιραστείτε το: