24/09/2020
Ελλάδα | Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 - 16:09

Ρέθυμνο: Στη «φάκα» της αστυνομίας έντεκα άτομα για παράνομο τυχερό παίγνιο

Πρόκειται για οκτώ άνδρες ημεδαπούς, ηλικίας από 27 έως 73 ετών, μία 26χρονη, καθώς και δύο αλλοδαπούς, έναν άνδρα 32 ετών και μία 24χρονη

Στη σύλληψη έντεκα ατόμων για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα του Σαββάτου (14/12) στο Ρέθυμνο.

Ειδικότερα, πρόκειται για οκτώ άνδρες ημεδαπούς, ηλικίας από 27 έως 73 ετών, μια 26χρονη, και δύο αλλοδαπούς - έναν άνδρα 32 ετών και μια 24χρονη.

Οι συλλήψεις έλαβαν χώρα σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει σε οκτώ άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου "TEXAS POKER", οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη ημεδαπή, οι οποίες εργάζονταν στο κατάστημα, συνέδραμαν στη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Περαιτέρω, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και μία τράπουλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Μοιραστείτε το: