27/09/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 - 20:44

Δάρας: «Ο Πανιώνιος θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος αμείλικτα...»

Ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών πήρε θέση για το θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης

O Πανιώνιος περιμένει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δράσει άμεσα στο θέμα των σχέσεων του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και αν υπάρχει παρανομία να εφαρμοστεί αμείλικτα ο νόμος.

Αυτό τόνισε ο Χρήστος Δάρας μετά το πέρας του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας 1 την Πέμπτη (12/12), με τον πρόεδρο των Νεοσμυρνιωτών να αναφέρει σχετικά: «Στη συνεδρίαση έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τις δυο ομάδες που έχει κάποια στοιχεία τα οποία τα έχει καταθέσει στην ΕΕΑ.

Από εκεί και πέρα ενημερωθήκαμε και η δική μας θέση, προσωπικά αλλά και σαν Πανιώνιος, είναι ότι θέλαμε το πόρισμα της ΕΕΑ να βγει το γρηγορότερο δυνατόν και να ισχύσει ο νόμος, ο οποίος πρέπει να είναι αμείλικτος όπως ήταν πριν κάποια χρόνια που μια αντίστοιχη περίπτωση είχε την έννοια του υποβιβασμού.

Το ίδιο ισχύει αν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία κρίνει η Επιτροπή ότι είναι πραγματικά. Τότε θα θέλαμε το ταχύτερο δυνατόν ο νόμος να ισχύσει και να είναι αμείλικτος, διότι πρέπει το πρωτάθλημα να είναι καθαρό και ένα καθαρό πρωτάθλημα με τέτοιες διαδικασίες δεν είναι καθαρό.

Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση. Τα άλλα θέματα ήταν τα προγράμματα, οι αγωνιστικές, σε όλα τα άλλα θέματα είμαστε ομόφωνοι».

Ενώ για τη θέση των ΠΑΟΚ και Ξάνθης στη συνεδρίαση είπε: «Η Ξάνθη αποχώρησε. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είπε να ισχύσει ο νόμος. Είναι υπέρ του να ισχύσει ο νόμος».

Τέλος, για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνεδρίαση σχολίασε: «Ενημέρωση έκανε ο κύριος Μαρινάκης για όλα αυτά τα οποία γίνονται και αυτή τη στιγμή θέλει να δει δια ζώσης το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και να μιλήσει αληθινά και ανοιχτά αν πραγματικά όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν είναι για το όφελος και την καθαρότητα του πρωταθλήματός μας».

Μοιραστείτε το: